Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ιωαννινα

Ενοικιαση Αυτοκινητου Ιωαννινα

Ειδικές Προσφορές (01/01 → 07/06)

Ιωαννινα Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα

Ιωαννινα Ενοικιαση Αυτοκινητων

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ιωαννινα

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Ιωαννινα

Ιωαννινα Ενοικιαση Αυτοκινητου

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Ιωαννινα
Small Automatic (E2)
Nissan Micra Automatic

Ενοικιαση Αυτοκινητου Ιωαννινα

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Ιωαννινα
Vans 9 Seats Diesel (H2)
Volkswagen Transporter TDI Diesel

Ενοικιαση Αυτοκινητου Χωρις Πιστωτικη Ιωαννινα

Ενοικιαση Αυτοκινητων Ιωαννινα

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Ιωαννινα
Luxury Jeeps Diesel (I1)
Kia Sportage Diesel

Ιωαννινα Ενοικιαση Αυτοκινητου Χωρις Πιστωτικη

Ιωαννινα Ενοικιασεις Αυτοκινητων

Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Ιωαννινα Ελλαδα

Ενοικιαση Αυτοκινητων Στα Ιωαννινα Με Την Imperial

Τα Ιωάννινα είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου, με πλούσια πολιτιστική παράδοση.

Η Εγνατία Οδός και η Ιονία Οδός συνδέουν οδικώς την πόλη με τις άλλες περιοχές της Ελλάδας, ενώ ο Κρατικός Αερολιμένας Ιωαννίνων «Βασιλεύς Πύρρος» συνδέει τα Ιωάννινα από αέρος με προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στα Ιωάννινα θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Imperial Car Rental, για τις μετακινήσεις στην περιοχή.

Ευρήματα στο σπήλαιο Καστρίτσας, μαρτυρούν ανθρώπινη δραστηριότητα στην περιοχή, από την Παλαιολιθική Εποχή, πριν από 40.000 χρόνια. Ανασκαφές στο Κάστρο φανέρωσαν την παρουσία αρχαίου οικισμού και οχυρώσεων.

Η πόλη ιδρύθηκε τον 6ο αιώνα από τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Ιουστινιανό και αναφέρεται από τον ιστορικό Προκόπιο το 527μ.Χ. με την ονομασία Ευροία, ενώ η σημερινή της ονομασία προέρχεται από τη Μονή Αγίου Ιωάννη Προδρόμου του 510μ.Χ. που βρισκόταν στο χώρο του κάστρου.

Φθηνα Ενοικιαζομενα Αυτοκινητα Ιωαννινα

Το ενοικιαζόμενο όχημα από την Imperial Car Rental, αποτελεί το μέσον για να γνωρίσετε τα αξιοθέατα της περιοχής.

Η πόλη των Ιωαννίνων διαθέτει μεγάλο αριθμό μουσείων, όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο στην Πλατεία Λιθαρίτσα, το Μουσείο Προεπαναστατικής Περιόδου και η Δημοτική Πινακοθήκη στο νεοκλασικό κτίριο Πυρσινέλλα του 1890.

Στον πλούτο αξιοθέατων περιλαμβάνεται η Καστροπολιτεία, περίτειχη πόλη με το περίφημο Κάστρο Ιωαννίνων του 528μ.Χ., όπου στεγάζονται το Φετιχέ Τζαμί ή Τζαμί της Κατάκτησης χτισμένο πάνω σε βυζαντινό ναό, με το Βυζαντινό Μουσείο, το Μουσείο Αργυροτεχνίας και τον Τάφο του Αλή Πασά, το Τέμενος Ασλάν Πασά στη βορειοδυτική ακρόπολη του κάστρου με το Ασλάν Τζαμί, το Δημοτικό Λαογραφικό & Εθνογραφικό Μουσείο και το Μουσείο Φωτίου Ραπακούση, καθώς και το Ίτς Καλέ στη νοτιοδυτική ακρόπολη του κάστρου.

Δείτε στο Ιστορικό Κέντρο Ιωαννίνων τη Στοά Λούλη, παλαιό χάνι και μετέπειτα σημαντικό εμπορικό κέντρο, την Οικία Χουσεΐν Ματέι, το Οθωμανικό Τέμενος του Βελή Πασά, καθώς και το υπαίθριο θέατρο «Κώστας Φρόντζος» στον λόφο Αγίας Τριάδας, αντίγραφο του κάτω διαζώματος του θεάτρου της αρχαίας Δωδώνης.

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ιωαννινα Τιμες

Φυσικό μνημείο σήμα-κατατεθέν των Ιωαννίνων είναι η λίμνη Παμβώτιδα, στα ανατολικά της πόλης, με τεράστιους πλατάνους στις όχθες και το περίφημο νησάκι, τη νήσο Ιωαννίνων, όπου βρίσκεται μικρός οικισμός και διάφορα αξιοθέατα. Όλη η παραλίμνια περιοχή αποτελεί μια ιδανική βόλτα μέσα στο καταπράσινο τοπίο.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου με την Imperial Car Rental θα σας βοηθήσει να δείτε και τα άλλα αξιοθέατα μακριά από το κέντρο, όπως η εκκλησία του Αγίου Νικολάου των Κοπάνων, δίπλα στις παραδοσιακές νεροτριβές της λίμνης, όπου φυλακίστηκε η Κυρά-Φροσύνη αλλά και το ηλικίας 1,5 εκατομμυρίου ετών Σπήλαιο Περάματος, ένα από τα ωραιότερα της Ευρώπης, με θαλάμους ανείπωτης ομορφιάς και φυσικά γλυπτά που εξάπτουν τη φαντασία. Από την περιοχή γύρω στο σπήλαιο θαυμάστε τη θέα στη λίμνη, ενώ το τρενάκι του Περάματος που ενώνει τα Ιωάννινα με τον γραφικό οικισμό αποτελεί μία νοσταλγική επιλογή.

Βόρεια των Ιωαννίνων υπάρχουν απερίγραπτα ωραία μέρη, το πετρόχτιστο Ζαγόρι και τα μαγικά Ζαγοροχώρια, ο ποταμός Αώος και η γραφική Κόνιτσα.

Ιωαννινα Ενοικιαση Αυτοκινητου Χωρις Πιστωτικη

Με το αυτοκίνητο από τις ενοικιάσεις οχημάτων Imperial Car Rental επιβάλλεται να επισκεφθείτε στα νότια των Ιωαννίνων το λίκνο του πολιτισμού και λατρευτικό κέντρο της Γαίας κατά την εποχή του Χαλκού και αργότερα του Δία και της Διώνης, την Αρχαία Δωδώνη, με τον συγκλονιστικό αρχαιολογικό χώρο, το αρχαίο θέατρο και το περίφημο μαντείο, δίπλα σε εκπληκτικά μνημεία, αρχαία κτίσματα και σημαντικά μουσεία, καθώς και τα γύρω χωριά με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική.

Αξίζει να φτάσετε ακόμη πιο μακριά για να γνωρίσετε και τις άλλες πανέμορφες πόλεις της Ηπείρου, όπως η Ηγουμενίτσα, τα Σύβοτα, η Πάργα, η Πρέβεζα και η Άρτα, και να θαυμάσετε το γραφικό κέντρο στην πόλη της Άρτας με τα πολλά αξιοθέατα και το διάσημο γιοφύρι της.

Η επίσκεψή σας στην Ήπειρο και τα Ιωάννινα με την άνεση μετακινήσεων που προσφέρει η υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων Imperial Car Rental θα σας γεμίσει με εικόνες σπάνιας ομορφιάς και υπέροχες αναμνήσεις.

Χρήσιμες Πληροφορίες |

Imperial Car Rental Ιωαννινα

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ιωαννινα | Πολιτική Ενοικίασης (Όροι και Προϋποθέσεις)Πολιτική Ενοικίασης (Όροι και Προϋποθέσεις) Ιωαννινα

Ελέγξτε τους όρους και προϋποθέσεις για να μάθετε την πολιτική ενοικίασης

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ιωαννινα | Περιλαμβάνεται στην προσφορά μαςΠεριλαμβάνεται στην προσφορά μας Ιωαννινα

Μετά από χρόνια εμπειρίας στην ενοικίαση αυτοκινήτων, έχουμε αποφασίσει να συμπεριλάβουμε στην προσφορά μας για δωρεάν ...

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ιωαννινα | Συνήθεις ΕρωτήσειςΣυνήθεις Ερωτήσεις Ιωαννινα

Πόσο χρονών πρέπει να είμαι, είναι μια πιστωτική κάρτα αναγκαίο, κλπ.

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ιωαννινα | Συμβουλές προς Ενοικιαστές ΑυτοκινήτωνΣυμβουλές προς Ενοικιαστές Αυτοκινήτων Ιωαννινα

Πριν από την αναχώρηση από τη χώρα σας μην ξεχνάτε το διαβατήριό σας, την ταυτότητά σας ...

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ιωαννινα | Υπηρεσίες με Επιπλέον ΕπιβαρρύνσειςΥπηρεσίες με Επιπλέον Επιβαρρύνσεις Ιωαννινα

Η εταιρεία μας εκτός από την πλήρως ανταγωνιστική προσφορά αποφάσισε να παράσχει κάποιες επιπλέον υπηρεσίες

Ενοικιασεις Αυτοκινητων Ιωαννινα | Εγγύηση Ενοικίασης ΑυτοκινήτουΕγγύηση Ενοικίασης Αυτοκινήτου Ιωαννινα

Η Εταιρεία μας σας εγγυάται ότι θα έχετε μια υπέροχη και αξέχαστη εμπειρία ενοικίασης αυτοκινήτου…


SSL Secure Site SSL Secure Site